Malaysia Tanah Airku....

WidgetBucks - Dapat USD 25.00 ... cara cepat

Earn $$ with WidgetBucks!

Saya nak berkongsi dengan pembaca, bagaimana hendak dapat USD 25.00 dengan serta merta. Banyak tu kalau di tukar dalam matawang Malaysia dekat MYR 83.7375. Siapa nak bagi ….

Senang sahaja anda hanya perlu daftar disini (klik pada widget diatas), letakkan widgetbucks di laman blog anda dan secara automatik akaun anda kini telah ada USD 25.00 bersamaan RM 83.7375 ..... mudah bukan. Bukti lihat screenshot saya dibawah (Klik pada gambar untuk lebih jelas).



Jangan lupa untuk mengikuti program "refferal" widgetbucks kerana anda juga akan dibayar sebanyak 10% untuk seorang yang anda rujuk.

Tahukah anda untuk setiap iklan yang di klik melalui program widgetbucks, anda akan dibayar sebanyak USD 0.837375. Jadi apa tunggu lagi klik disini untuk menyertai widgetbucks. Satu lagi ingatan iklan widgetbucks hanya boleh dipasang di blog berbahasa Inggeris, jangan memasang di blog berbahasa Malaysia nanti anda akan diban.

Lihat bukti income saya dari widgetbucks di screenshot dibawah:


Bayaran akan dibuat melalui cek atau paypal


Places of Interest-Malaysia

KELANTAN • Kelantan's appeal lies in its laid-back lifestyle, tranquil countryside scenes, rustic fishing villages and a wealth of cultural activities. Traditional pastimes such as giant kite-flying, top-spinning competitions and silat. the Malay art of self-defence are among the interesting sights. Kelantanese are gifted craftsmen and many cottage industries producing silverware, textiles, kites and brass work can be found in Kota Bharu. the state capital.

14 comments:

farhan said...

thanks for the info..saya masuk ikut link dekerinchi sbg tanda time kasih

de_kerinchi said...

Tq farhan...goodluck

~~~***aZaHygCoMeL***~~~ said...

salam dekerinchi...
utk yg ni dah terbukti ke blom? nanti kalau dah dapat hasil nnt bgtau tau!

de_kerinchi said...

salam azah comel...

nanti dah transfer ke paypal saya...saya inform okey.. :0)

Ungku Nor said...

okeh, akak nak try jugak la..hehehe.

laling said...

salam bang del_kerinchi,

widget buck ni macam adsense jugak tinggal lagi cepat nak dapat duit cukup USD50 dia akan review ada klik sendiri ke tak perlu masa 45hari then baru bayar ke paypal dan paypal ni bagus sebab boleh transfer ke kad debit public bank cucuk terus kuar ringgit.

Tapi tulah Ada syaratnya web or blog kena dalam BI laling tak pasti kalau kita register blog BI tapi guna code yg sama embed ke blog BM dia trace klik tu and dapati dari blog BM dia tak nak bayar huhu

Mak Su said...

betui ada ker?

de_kerinchi said...

salam ungu nor,

try jangan tak try...beritahu kalau suksses nanti ..heheh


salam laling,

Terima kasih atas info, saya baru hendak mencuba widget ni...

Saya juga dah letak widget kat blog bi saya...lihat nanti apa hasil nya...saya akan inform nanti...

de_kerinchi said...

salam maksu,

saya baru mencuba widget ni....
kalau adsense saya dah dapat hasil nya...

menurut kawan-kawan yang dah guna widgetbucs ni mereka dah pun mendapat hasilnya termasuk cik laling kita..

sekadar mencuba...hihih

Ungku Nor said...

err..dah sign up semalam tapi sampai la ni takdak email pun.
takleh nak verify account lagi la ni..hehe

ladymariah said...

apa salahnya kalau buat duit... try je la.. hehehe.

Shumierain said...

salam de_kerinchi,
xbrape clear la psl widgetbucs ni..paypal 2 ape..sori kalu slow skt..server dah veteran..

Guna email u ker as da paypal...

arsaili said...

salam..rajin make money yer saudara..ehehe

de_kerinchi said...

salam kak ungku nor,

samaada email address salah atau cuba check kat spam folder...

salam lady mariah,

Ya memang tak salah buat duit...silakan...hihihi

salam shumeirain,

widget buck tu ada dua benda, satu widget untuk cari refferal satu lagi untuk iklan..Kalau orang klik iklan kita kita dapat duit ikut berapa peratusan pengiklan bagi...kalau daftar bawah refferal kita pula, dibayar 10% untuk seorang...


sekarang ni promosi kalau kita sign up widget buck kita akan dapat bonus usd25.00..

paypal tu adalah pembayaran menggunakan akaun email...contoh eee@gmail.com..dia digunakan secara meluas di internet...kalau kita ada akaun paypal kita boleh berurus niaga di internet menggunakan akaun tersebut....

Dahulu orang Malaysia sukar untuk mengeluarkan wang paypal ke akaun mereka..kerana memerlukan akaun bank di US...tetapi sekarang ini dah boleh transfer dah...contoh transfer ke akaun debitcard public bank...

daftar percuma di: https://www.paypal.com/

salam arsaili,

Ini kerja sambilan kalau sukses boleh buat duit,sambil kita online dapat juga hasil nya...dari masa terbuang begitu sahaja..

Blog Widget by LinkWithin