Malaysia Tanah Airku....

Jawapan kepada Tag Oleh Cik Bayan



Posting kali ini adalah sebagai memenuhi permintaan Cik Bayan yang telah mengetag saya. Ini lah jawapan atas Tag tersebut :



1) 5 things in my handbag/bag
  1. Laptop
  2. Buku
  3. Alat tulis
  4. Kakulator
  5. Hardisk,Cd, Thumb drive

2) 5 things in my purse

  1. Duit RM 10.00
  2. Kadsaya
  3. Lesen Memandu
  4. Bank card,
  5. Name card

3) Favourite things in my favourite room

  1. Set tempat tidur

4) 5 things i would like/love to do

  1. Internet
  2. Reading
  3. Writing
  4. Course
  5. Sleeping

5) 5 things im currently doing

  1. Siapkan Lamanweb kawan.
  2. Belajar Visual Basic
  3. Buat Company SOP
  4. Closing Accounts for auditing
  5. Sama dengan Cik Bayan Sedang merencana / mencari ilmu untuk membuat perniagaan internet.( Bolehlah share idea...)

Sekian Harap Maklum


p/s: Kepada kawan-kawan yang pernah mengetag saya dulu-dulu...maaf sebab saya tak balas kerana naif dalam perkara ini...Sekarang baru tahu apakah benda nya Tag ni..hehehe..Silalah mengetag bagi yang sudi..............

5 comments:

bayan said...

hehehehe....lima benda dalam bag tu sebijik cam student life..RM10...hmmmmRM 10 sekeping atau berkeping-keping?

apa pun terima kasih kerana sudi menjawab...lepas ni bolehlah cipta soalan tag sendiri dan mula mengetag kawan-kawan..

de_kerinchi said...

Salam Bayan,

Memang dah macam student..semua benda tu penting bagi saya..heheh kalau takder bisa sasau kejap..hehehe

RM10...tu memang sekeping untuk membayar tol...yang lain-lain simpan kat dalam kasut..takut kena curi..hhuhuh

[b]y [y]oung [l]ady said...

pening.
*asek berfikir apakah itu tag?
tag? tag? tag?

hmmm

de_kerinchi said...

Salam byyounglady,

Hari ni baru tahu apa itu Tag..jawab jerlah...

psittacula said...

saya tag anda lagi encik de-kerinchi. saja nak membiasakan anda dengan permainan ini, tapi kalu tak nak jawab tak per la ek...tq

Blog Widget by LinkWithin