Malaysia Tanah Airku....

Rahsia Perniagaan digital dari Zamri Nanyan


Assalamualaikum w.b.t.

Lama saya tidak membuat posting, bukan malas tetapi mual dengan kisah-kisah badut politik di Malaysia dewasa ini. Banyak benda yang menyesakkan fikiran dengan isu-isu dan propaganda yang dimainkan oleh kerajaan terdahulu yang jelas-jelas bagai mempermainkan rakyat.... seperti kes "babi kaya, baling batu sembunyi tangan".... di Selangor... Apapun bukan itu yang saya nak cerita dalam posting ini....saya nak lari dari tajuk sekejap.....

Hari ini saya hendak bercerita tentang, hasil kerja terbaru dari "penggiat internet" terkemuka di Malaysia, Saudara Zamri Nanyan yang telah melancarkan sebuah ebook mudah dan terpadat mengenai cara-cara bagaimana anda dapat menjana wang di internet dengan cara yang betul, melalui ebook nya yang bertajuk “Rahsia Perniagaan Digital“.

…Sebuah panduan ringkas tapi padat yang ditulis khas untuk anda. Ianya hanyalah setebal 42 mukasurat tetapi jangan salah anggap jumlah mukasurat dengan informasi yang terdapat di dalam ebook “Rahsia Perniagaan Digital“… kerana beliau telah meneliti segala isi kandungannya dan memasukkan cuma informasi yang padat dan penting sahaja di dalam ebook “Rahsia Perniagaan Digital“.

Jadi, apa yang anda dapat semestinya amat berbaloi dengan pelaburan yang anda lakukan untuk ebook “Rahsia Perniagaan Digital“ ini.

Berpandukan pengalaman beliau selama 5 tahun di dalam bidang pemasaran internet dan penemuan terbaru mengenai pasaran tempatan yang seumpama lubuk emas dan belum diterokai ini, ebook terbaru “Rahsia Perniagaan Digital“ akan menjawab banyak rahsia tersembunyi yang mungkin ramai usahawan tempatan tidak senang duduk dengan maklumat yang beliau kongsikan bersama.

Sekirannya anda ingin mendapatkan ebook “Rahsia Perniagaan Digital“, anda boleh mendapatkan dilaman web “Rahsia Perniagaan Digital” yang dijual oleh oleh laman web “Rahsia Perniagaan Digital“. Kerana hanya di laman web “Rahsia Perniagaan Digital“ ini sahaja yang menawarkan bonus-bonus yang akan membuat anda teruja dan tidak disangka..... Diulang hanya laman web “Rahsia Perniagaan Digital“ sahaja yang menawarkan bonus-bonus tersebut..... Cepat bertindak sebelum terlambat....

Antara bonus yang anda terhebat yang anda cari pasti : Super Email Spider iaitu Perisian yang membolehkan anda menjaring alamat email yang banyak di internet...

Untuk mengetahui apakah bonus lain yang ditawarkan, anda dijemput dengan segala hormat nya ke laman web “Rahsia Perniagaan Digital“.......


p/s: Sekali-sekala menyelam sambil minum air.....

3 comments:

Mak Su said...

maksu tak leh nak involve dlm bisnes internet ni ler sbb tak dak pc

de_kerinchi said...

takpa maksu, peluang buat duit di internet memang terbuka luas....

dulu saya pun buta internet, tapi saya mulakan buat duit dengan program percuma, macam adsense,sponsored review,cash-hi-com...dah dapat bayaran lepas tu guna modal tu untuk buat duit melalui program berbayar pula....memang memeranjatkan kita memang boleh buat duit dengan benda-benda percuma...dan melalui hobi memblog kita...

saya sedang berusaha membuat satu ebook cara-cara menjana pendapatan melalui program percuma dinternet dan akan diedarkan kepada 10 orang pelawat anjunglarik yang bertuah.....

jadi tunggu sahaja kemunculan ebook terebut....

ayamsabung said...

Banyak cara hendak buat duit di internet ni, saya juga mula berminat untuk berblog sambil buat duit, kerja tak sia-sia.

Blog Widget by LinkWithin