Malaysia Tanah Airku....

Iklan Proton

Pagi ini saya melawat blog seorang sahabat dan saya disajikan dengan iklan proton di blog beliau. Bagi yang masih belum menonton, marilah kita melihat iklan ini, sebagai peringatan semasa pulang berhari raya nanti.... :)



Ikhsan : Soleh.net


p/s: Pandu Cermat Jiwa Selamat

10 comments:

mudin001 said...

hahahhaa... lawak, lawak!

Mak Su said...

alamak... apa iklan tu? tak leh tgk ler

aarin said...

Mula2 seram..pastu lawak! lawak! menjadi tul iklan nie

ladymariah said...

hahaha. good one. simple but nice. siapa buat eh?

de_kerinchi said...

mudin001 : memang lawak....kreatif...

maksu : kalau pakai komputer opis lama, makna nya mungkin " firewall atau router telah block video streaming tersebut" akibat pemasangan dan setup kabel baru

video tu sebenarnya diupload kat yourtube tapi kebanyakan opis, sekarang dah block access ke youtube, tulah saya cuba upload di bloggers....

Cuba tengok di yourtube ni :http://www.youtube.com/watch?v=fbO_TEu9vWo

Kalau maksu guna Internet explorer maksu cuba install quicktime (active x)tengok kesan nya dulu.


aarin : Pasal tu saya berminat nak siarkan lawak ni hehehe

Ladymariah :Saya tidak pasti siapa yang buat iklan ni..lawak nya cukup mendidik....

bayan said...

hehhehe...tapi hantu tu ganas sangatlah...tak ada seni langsung nak menakutkan orang. gelojoh.

encik, saya telah mengetag encik untuk kesekian kalinya...

http://bayan.blogmas.com/2007/09/28/tag-6-show-me-your-desktop/

de_kerinchi said...

Salam Bayan tu hantu ganas, tak sekolah punya hantu...heheheeh

Tag...bagus juga ...sebenarnya dah malas nak tulis isu semasa...pimai-pimai tang tu juga...buat masa ni saya nak balas tag boleh release tention jap..heheh

rapat_umum said...

Bro, tu hantu jantan ke betina. lawak betul..

nAt aka nAtsumi said...

best la iklan ni.. ekekekeke...

de_kerinchi said...

nat aka natsumi,

Jangan lupa pakai talipinggang kat belakang..huhuh

Blog Widget by LinkWithin